Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

[postlink]http://thrylos-goals.blogspot.com/2014/09/blog-post_16.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=k34vIPL3WL4endofvid
[starttext]


Ολυμπιακός- Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2 

Τα Γκολ: 
13' Μαζουάκου (Ολυμπιακός), 
31' Αφελάι (Ολυμπιακός), 
38' Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), 
75' Μήτρογλου (Oλυμπιακός), 
86' Γκριεζμάν (Ατλέτικο) 

1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ με «κομπίνα» η μπάλα πήγε στον Μαζουάκου, ο οποίος βρήκε κενό χώρο και με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ. 
2-0: Ο Τσόρι τροφοδότησε τον Μήτρογλου, αυτός άφησε έξυπνα την μπάλα στον επερχόμενο Αφελάι και ο Ολλανδός με άψογο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 
2-1: Ο Ανσάλντι σέντραρε από τα αριστερά, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε, χάνοντας τον Μάντζουκιτς κι ο τελευταίος με κεφαλιά μείωσε για τους Μαδριλένους. 
3-1: Ο Κασάμι έφυγε εξαιρετικά από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Μήτρογλου, ο οποίος με ωραία κίνηση έκανε το 3-1 στο 73'. 
 3-2: Μετά από σέντρα του Κόκε ο Γκριεζμάν έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Ολυμπιακού και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο, μειώνοντας για την Ατλέτικο. 

Κίτρινες: Γκάμπι (Ατλέτικο), Τσόρι (Ολυμπιακός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κόκε (Ατλέτικο) 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι (83' Γιαννούλης), Τσόρι (57' Φουστέρ), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (69' Εντινγκά), Μήτρογλου Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης

[endtext]

Όλα τα goal της σεζόν 2013-2014 σε Πρωτάθλημα & Ευρώπη

Όλα τα goal της σεζόν 2012-2013 σε Πρωτάθλημα & Ευρώπη